Ajax trainingspak 2021-2022 uitgelekt

Het seizoen 2020-2021 van de Eredivisie komt ook aan het einde van het seizoen, net als andere competities, en we kunnen langzaam maar zeker uitkijken naar de nieuwe voetbalshirts en trainingsuniformen die in het seizoen 2021-2022 worden gelanceerd. Vandaag gaan we een jasje van Ajax introduceren, die in het seizoen 2021-2022 bij diverse trainingen zal worden gebruikt.

Hoewel Ajax traditioneel in mei het nieuwe seizoenstrui op de markt bracht, kunnen we u daar toch wat informatie over geven. De Ajax sportkleding van adidas is gebaseerd op hetzelfde sjabloon als het shirt, dit trainingspak zal de voor Ajax representatieve kleur rood als hoofdkleur en met witte details gebruiken.
thailand albanië thuis mannen voetbal shirt 2019-20 rood
Deze drie logostrepen bevinden zich komend seizoen niet meer onderaan de mouw van de Ajax trainingssweater, maar strekken zich uit van de schouder van de nek tot het midden van de mouw. Deze strepen worden op een speciaal vlak met camouflagepatronen geplaatst.

Het trainingspak heeft het adidas logo op de rechterborst en de clubbadge op de andere borst. Het trainingspak heeft een warme hoge kraag en is voorzien van een ritssluiting, en de onderkant van de mouwen heeft weer vingergaatjes.

Koop nu ajax shirt 2022 en ga naar onze voetbalwinkel.